Θεραπείες σώματος

Schema therapy

Γιατί να καταφεύγετε στη λιποαναρρόφηση;
Το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική αναβάλλεται…

ΔΡΑΣΗ:
H Schema Therapy είναι μια εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση, καταπολεμά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Το μίγμα των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata (phytopeeling) πρωταγωνιστεί εκ νέου με μια τρίτη διαφορετική δράση (λιπόλυση). Σε συνδυασμό με το συστατικό Α2 blockers συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της σύνθετης διαδικασίας λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού.

Hot stone μασάζ

Οι ηφαιστειογενείς πέτρες τοποθετούνται στα ενεργειακά κέντρα (chacras) απορροφώντας όλη την αρνητική ενέργεια και χαρίζοντας ψυχοσωματική ευεξία

Απολέπιση και ενυδάτωση

Γίνεται απαλό μασάζ με Peeling σε λιπαρή μορφή με αλάτι και κόκκους κιτρικού οξέος το οποίο  περιέχει αλάτι διαφορετικών διαστάσεων από την Νεκρά Θάλασσα με σύσταση 98 ενεργών συστατικών. Στη συνέχεια διαλύουμε τους κόκκους με ειδική lotion  η οποία περιέχει μικροσπόγγους απορρόφησης της λιπαρότητας και μεγάλη συγκέντρωση Aloe Vera για ενυδάτωση.

Θεραπεία με Φύκια

Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και θαλασσινού νερού. Εχούμε αμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος και τη κυτταρίτιδα.

Μασάζ Λεμφικό

Ειδική τεχνική η οποία περιλαμβάνει ήπιες και κυρίως καθοδικές κινήσεις διεγείροντας το λεμφικό σύστημα για την αποβολή των τοξινών. Προτείνεται για περιπτώσεις κατακράτησης υγρών (κυρίως των κάτω άκρων), σε προγράμματα αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας για ξεμπλοκάρισμα του λεμφικού συστήματος και αύξηση του μεταβολισμού.

Μασάζ Κυτταρίτιδας (Χειρομάλαξη)

Ειδική τεχνική η οποία συνδυάζει λεμφικό και λιποδιαλυτικό μασάζ. Διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος ώστε να οξυγονωθούν οι περιοχές με περίσσια λίπους και να αυξηθεί τοπικά (στις προβληματικές περιοχές) ο μεταβολισμός.

Θερμοκουβέρτα

Στα σημεία που εντοπίζεται μεγάλη συγκέντρωση λιπώδης ιστού είναι τα σημεία στα οποία η κυκλοφορία του αίματος δεν είναι σωστή.
Η θερμοκουβέρτα είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος να επιτύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, το οποίο συνεπάγεται μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου, το οποίο είναι απαραίτητο για την καύση του περιττού λιπώδης ιστού στα επίμαχα σημεία.
Αποτέλεσμα της θερμοθεραπείας είναι και η εφίδρωση, με την οποία επιτυγχάνουμε την αποβολή των μεταβολικών άχρηστων ουσιών με σκοπό την αποτοξίνωση των κυτταρικών ιστών.

Ηλεκτροθεραπεία

Η ηλεκτροθεραπεία στοχεύει στην μυϊκή ενδυνάμωση ,στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας , το αδυνάτισμα και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Γίνεται λιποδιάλυση και σύσφιξη στους γλουτούς, στα χέρια, στον ποπό αλλά και στην εξαφάνιση της κοιλιάς!

Golden Line Ginger Body treatment

Θεραπεία πολυτελείας με Χρυσό 23Κ, πρωτείνες Μεταξιού, Ginger και άλλα δραστικά συστατικά για την περιποίηση του σώματος.

Βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στην αύξηση της ελαστικότητας και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Subscribe to RSS - Θεραπείες σώματος